Adıyaman Üniversitesinde Arıcılık Çalıştayı

23.3.2017

Alanında uzman kişilerin katılımıyla düzenlenecek olan ''Adıyaman Arıcılık Çalıştayı'' ile Arı Yetiştiricilerin sorunlarına çözümler bulunması amaçlanıyor.

İşte çalıştayın düzenleme kurulu ve program:

ARICILIK ÇALIŞTAYI

(11 NİSAN 2017 SALI)

Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ     (Çalıştay Onursal Başkanı, ADYÜ Rektörü)

Çalıştay Düzenleme Kurulu

Prof. Dr. Hasan SOLMAZ                     (Düzenleme Kurulu Başkanı, ADYÜ Rektör Yardımcısı)

Prof. Dr. İdris TÜREL                           (Düzenleme Kurulu Başkan Yrd., ADYÜ Eczacılık Fakültesi Dekan V.)

Doç. Dr. Tahir KAHRAMAN                (ADYÜ Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı)

Yrd. Doç. Dr. Hasan AYDIN                (ADYÜ Eczacılık Fakültesi Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı)

Mehmet ÖZTÜRK                                 (Adıyaman Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı)

Adil ALAN                                           (Adıyaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü)

Mehmet HARBİ                                    (Adıyaman Orman İşletme Müdürü)

Sekreterya:    Yrd. Doç. Dr. Hasan AYDIN

Tel       : +90.416.223 38 00-2838

Cep      : +90.532.560 61 87

Adıyaman Üniversitesi Arıcılık Çalıştay Programı:

Kayıt                          : 09:00-09:30

Tarih                          :11 Nisan 2016 SALI

09:30-10.30                Protokol Konuşmaları

Prof. Dr. Hasan SOLMAZ (Çalıştay Düzenleme Kurulu Başkanı, ADYÜ Rektör Yrd.)

Mehmet ÖZTÜRK (Adıyaman Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı)

Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ (Adıyaman Üniversitesi Rektörü)

Abdullah ERİN (Adıyaman Valisi)

10:30-11:00                Ara (Çay ve Kahve İkramı)

11:00-12:30                Panel “Adıyaman Arı Yetiştiriciliğinin Sorunları ve Çözüm Önerileri”

Panelistler

Doç. Dr. Tahir KAHRAMAN (Oturum Başkanı, ADYÜ Eczacılık Fakültesi Dekan Yrd.)

Mehmet ÖZTÜRK (Adıyaman Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı)

Adil ALAN (Adıyaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü)

Orhan ÖZTÜRK (Adıyaman Veteriner Hekimleri Odası Başkanı)

Mehmet HARBİ (Adıyaman Orman İşletme Müdürü)